• Jul 03, 2017

Utrymmesbesparande idéer för små badrum

Utrymmesbesparande badrumsdesign layouter används till alla hörn genom att placera badrumsarmaturer och möbler, en dusch, badkar, handfat, små skåp och förvaringshylsor i hörn. Enkla och eleganta kranar och inredningstillbehör gör små badrumsdesigner ljusare och bekvämare.

Smart badrumsmodellering ger de bästa tillgängliga platsbesparande möblerna och armaturerna för att skapa funktionell och rymlig liten badrumsdesign.

Home staging tips hjälper dramatiskt till att förbättra utseendet på rummet, skapa trevligare, snygga och bekväma småutrymmen utan att lägga till extra kvadratmeter på ditt badrum eller spendera mycket pengar på din badrumsrenovering.

Välj ljus dekorera idéer för badrum remodeling och dekorering. Förvaringsmöbler och dekortillbehör i ljusa färger, golv-, tak- och väggfärg eller tegelmönster i ljusa färger ser harmoniskt ut med enkla burljusbelysningsarmaturer.

Välj lätt att rengöra material för mer praktisk och bekväm badrumsdesign. Maskintvättbara tyger och släta ytor gör att du kan spendera mindre tid på att hålla ditt badrum rent och vackert.

Höj taket visuellt genom att använda riktiga och imaginära vertikala linjer. Målning av idéer eller väggplattor är utmärkt för att lägga till dramatiska ränder och försköna badrumsmodellering och dekorering.

Vertikala linjer och vertikala dekorationsmönster, som moderna rander, zigzags och vågiga linjer, gör taket snyggare och ger en rymlig känsla till din lilla badrumsdesign.

BOKA GRATIS HEMBESÖK!

Använd vårat formulär för att kontakta oss angående kostnadsfri hembesök.

GRATIS HEMBESÖK!
Senaste artiklar
  • Telefon:
    070-172 49 02

  • BANDSTOLSVÄGEN 58
    756 48 Uppsala

Om oss

Vi kan badrum, kontakta oss idag!

Våra tjänster
  • RENOVERING AV VILLA, HUS ELLER LÄGENHET
  • KÖKSRENOVERING
  • BADRUMSRENOVERING
© Copyright 2017 Malma plattsättning AB