• Jul 13, 2017

Rustikt och modernt kakel till ditt badrum

En badrumsreparationsspecialist kan göra många saker för dig. De kan hjälpa dig med din badrumsdesign och bygga ditt badrum för dig. En sak som de inte kan göra utan din hjälp är att välja stilen på ditt badrum. Vill du ha ett rustikt badrum, ett modernt badrum eller något däremellan? När du väl har bestämt dig för den stil du vill ha kan du arbeta med dem och din tiler för att välja de perfekta plattorna för ditt badrum.

Ett badrum. är vanligtvis ett fristående rum som ger dig möjlighet att använda olika kakelfärger och texturer än vad du kanske vill använda i köket. Vilka golvplattor väljer du? Vad sägs om dina väggplattor? Vi utforskar rustikt och modernt kakel till ditt badrum. och föreslår sätt du kan kombinera de två.

 1. Moderna kakel till ditt badrum
 2. Hur man får den rustika badrumssökningen
 3. Kombinera rustika och moderna badrumsplattor

Modernt kakel till ditt badrum

Moderna badrumsplattor kan ta flera former. Det minimalistiska utseendet är populärt idag. Svart, vit och nyanser av grå är populära i minimalistiska interiörer. De kombineras ofta med ultramoderna badrumsarmaturer för att ge badrummet ett mer dramatiskt utseende.

Den minimalistiska stilen är populär eftersom den ger ett rum ett rent, snyggt utseende. Svart, vit och nyanser av grått är inte de enda kakelfärgerna du kan använda i ett minimalistiskt badrum. Du kanske vill ha en mer jordig utseende. Du kan hålla din badrumsdesign enkel och linjär, men ändå ta med naturen i ditt badrum. Du får det bästa från båda världarna med en minimalistisk inspirerad design och jordtonade plattor.

Ett modernt badrum behöver inte vara en minimalistisk design. Du kanske vill ha ditt badrum att ha mer karaktär och charm. Du kan uppnå detta med moderna plattor i kombination med moderna armaturer. I stället för att hålla fast vid en färgpalett kombinerar du färger i ett modernt badrum. Ditt kakel kan vara en funktion vägg, accent kakel eller båda. Din bricka kan hjälpa dig att välja vägg- och golvplattor. Tänk på storleken och formen på dina plattor samt din kakellayout. Smala rektangulära plattor kan göra att ditt badrumsloft verkar vara högre än det är.

Kombinera rustika och moderna badrumsplattor

Kan ett hem vara för modernt? Hävdar att du kan ta minimalism mot ytterligheter. Utan textur eller rustika detaljer kan en interiör se sterilt och uninviting. Detta kan vara sant i badrummet och på alla andra rum i huset. Ditt val av plattor kan göra skillnaden mellan ett alltför modernt badrum och en som bara är rätt.

När vi väljer golvplattor, tänker vi ofta på en stil eller kakelplatta för hela golvet. Blandning av golvplattor kan ge badrumsgolvet ett mer intressant utseende. Du kan kombinera golvplattor på ett antal sätt. I ett stort badrum kanske du vill skapa zoner med golvplattor. I ett mindre badrum kan golvplattor göra rummet större.

Du kan använda plattor på innovativa sätt på badrummet. Du vill ha funktionsplattor, men vill inte att de ska vara i ett standardmönster. Tänk på sätt du kan använda dem för att rama in andra badrumsdelar. Till exempel kan kakelplattor rama din badrumsspegel.

Du är inte heller begränsad till keramiska plattor. Naturstenar ger ett modernt badrum ett mer rustikt utseende. Om du lägger naturstenar måste de förseglas ordentligt eftersom natursten är porös och kan fläcka. Din bricka kommer att veta vilken typ av försegling som ska användas om de inte är fabriksförseglade.

Cement kan ha ett rustikt utseende, men cementmurar är inte praktiska i badrummet. Du kan hitta kakel som ser ut som polerad cement för att ge ditt badrum ett modernt, men rustikt "industriellt" utseende. När du kombinerar "polerade cement" plattor med moderna armaturer, kan du skapa ett inbjudande badrum som är både modernt och rustikt.

BOKA GRATIS HEMBESÖK!

Använd vårat formulär för att kontakta oss angående kostnadsfri hembesök.

GRATIS HEMBESÖK!
Senaste artiklar
 • Telefon:
  070-172 49 02

 • BANDSTOLSVÄGEN 58
  756 48 Uppsala

Om oss

Vi kan badrum, kontakta oss idag!

Våra tjänster
 • RENOVERING AV VILLA, HUS ELLER LÄGENHET
 • KÖKSRENOVERING
 • BADRUMSRENOVERING
© Copyright 2017 Malma plattsättning AB