• Jun 30, 2017

Moderna badrum design idéer för små utrymmen

Ingen vet ditt hem bättre än dig. Du är den bästa designern och dekoratorn för dina bostadsutrymmen. Var snygg och hitta den mest effektiva, attraktiva och bekväma för din livsstil med små badrumsdesigner och skapa inbjudande och snygga små rum som ser ut som de är rymliga och eleganta.

Applicera enkla och effektiva tips för hemstart till din lilla badrumsmodellering och dekorera idéer, och öka dina små utrymmen visuellt. Leta efter platsbesparande möbler, moderna badrumsarmaturer och designidéer och skapa funktionell och bekväm badrumsdesign.

Moderna inredningsidéer i miljövänlig stil är mycket populära. Installera badrumsfack, badkar, hyllor och lägga till tillbehör som är gjorda av miljövänliga material - rostfritt stål, glas, trä, keramik och sten, är trendiga ombyggnadsidéer och designtrender för badrum.

Moderna badrum design idéer inkluderar stora fönster, sten och trä strukturella och dekorativa element som förbinder modernt badrum dekor till naturen och skapar avslappnande och trevlig miljö. Gröna hus växter på golvet eller väggarna och intressanta blommiga kompositioner eller blommiga tapeter mönster är moderna badrum designtrender också. Gröna blad och blommor lägger till vackra skogsgröna färgskärmar och ljusa färgaccenter till den eleganta, moderna inredningspaletten och skapa lugnande, en spa-liknande atmosfär i moderna badrum.

Tillverkad av traditionella, ovanliga och nya samtida material, finns moderna badrum sänkor i olika former. Fria formade moderna handfat är trendiga under 2011 också. Läder eller sten som material, glas och högkvalitativa färgglada konstgjorda material gör badrumssängar ser unika och moderna ut.

BOKA GRATIS HEMBESÖK!

Använd vårat formulär för att kontakta oss angående kostnadsfri hembesök.

GRATIS HEMBESÖK!
Senaste artiklar
  • Telefon:
    070-172 49 02

  • BANDSTOLSVÄGEN 58
    756 48 Uppsala

Om oss

Vi kan badrum, kontakta oss idag!

Våra tjänster
  • RENOVERING AV VILLA, HUS ELLER LÄGENHET
  • KÖKSRENOVERING
  • BADRUMSRENOVERING
© Copyright 2017 Malma plattsättning AB